Een fris nieuw thuis

‘Thuis’ is waar je je comfortabel voelt. Een plek waar functionaliteit en persoonlijkheid samenkomen. Vanuit mijn liefde voor interieur en architectuur breng ik je huis tot leven. Samenhangende ideeën vormen de basis van het ontwerp. Op alle vlakken halen we het maximale uit je woning. Er is aandacht voor functionaliteit, harmonie, lichtinval, lijnen, kleuren en materialen. Het resultaat? Verfrissend functioneel wonen.

Zoek je een architect?

Natuurlijk wil je een woning die bij je past. Als specialist in interieur en architectuur kan ik helpen om dat met zo min mogelijk stress te realiseren.

Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat jullie echt willen, én ik kijk hoe ruimtes het beste gebruikt kunnen worden. Op basis hiervan kom ik met mooie, passende en toekomstbestendige ontwerpen.

Hebben jullie een nieuwe woning of denken jullie aan een nieuwe indeling van jullie huidige woning? Bel me gerust. Dan kom ik met ideeën en creëren we een verrassend fijn thuis.

Hartelijke groet, Jonna

Mijn liefde voor ontwerpen is ontstaan tijdens mijn studie bouwkunde aan de TU Delft. Daar mocht ik met een eervolle vermelding afstuderen en al vrij snel daarna ben ik gestart met mijn eigen ontwerpstudio.